13 november 2006
 

TomTom Voice Skins

Politici wijzen de weg aan TomTom bezitters

Autozine
13 november 2006 | Op verzoek van Computer Idee hebben diverse politici stemmen ingesproken die kunnen worden gedownload door TomTom bezitters. Automobilisten die in de aanloop naar de verkiezingen begeleid willen worden door bijvoorbeeld Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren, worden gemaand te remmen voor iedere zebra. Jan Marijnissen wijst ook graag de weg en slaat bij voorkeur linksaf.
AutoCoach
Info

Omdat de Partij voor de Dieren met nadruk links noch rechts is, heeft Marianne Thieme als voorwaarde aan deelname gesteld dat het aantal aanwijzingen dat door de ThiemeTour gegeven wordt exact gelijk verdeeld is over links- en rechts afslaan. Bovendien kiest de TomTom in ThiemeTour uitvoering waar mogelijk de kortste weg en heeft hij een sterke voorkeur voor rechtdoor. Die instelling past bij de doelen van de Partij voor de Dieren om "haas in de marathon" te zijn en andere partijen vaart te geven om zonder dralen en zonder omwegen eindelijk op te komen voor de belangen van dieren.

Ook Karla Peijs (CDA) wijst als minister van verkeer graag de weg. Bas van der Vlies (SGP) houdt graag koers. Marco Pastors (EenNL) adviseert vooral niet onnodig links te rijden. Ook Hilbrand Nawijs (Partij voor Nederland) en Tineke Huizinga (ChristenUnie) wijzen graag de weg.

De ThiemeTour en andere stemmen kunnen sinds 9 november gedownload worden vanaf Computeridee.nl

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021