24 april 2006
 

Pioneer navigatie

Pioneer introduceert portable navigatiesysteem

Autozine
24 april 2006 | Pioneer introduceert zijn eerste draagbare navigatietoestel aan. De AVIC-S1 dekt 26 Europese landen (met routeberekening in 17 talen), voorziet in handenvrije telefoonbediening via Bluetooth en bouwt voort op Pioneer's lange erfenis in navigatiesystemen met een verfijnde en gebruiksvriendelijke interface.
AutoCoach

De AVIC-S1 weert overbodige functies en concentreert zijn rekencapaciteit op het leveren van een uitstekende navigatie en begeleiding: de kaartsoftware is reeds geïnstalleerd en kan geudate worden via een PC met USB-verbinding of een SD-geheugenkaart. Dankzij het 2 GB grote flashgeheugen en 400 Mhz processor is het toestel meteen paraat wanneer het ingeschakeld wordt. Daarnaast is een SiRF Star III GPS-ontvanger ingebouwd om een optimale ontvangst van het GPS-signaal te garanderen, ook in de moeilijkste omstandigheden.

Naast navigeren, kan de bestuurder handenvrij telefoneren via Bluetooth: wanneer een telefoon aan het toestel gekoppeld is, kan de telefoon overal in de auto geplaatst worden en wordt het gesprek doorgegeven dankzij de ingebouwde microfoon van de Pioneer AVIC-S1. Het toestel ondersteunt een kiessysteem vanaf het touch screen, en bijkomende functies zoals "gemaakte oproepen". Als een compatibele telefoon aan het systeem gekoppeld wordt, kan het telefoonboek (dat in de GSM is opgeslagen) overgedragen worden naar het geheugen van de AVIC-S1.

Naast het gidsen van bestuurders door Europa, kunnen de gebruikers die het vliegtuig nemen en/of een auto huren de AVIC-S1 gemakkelijk meenemen: het platte, handige toestel weegt slechts 180 gram en past perfect in een jaszak, handtas of aktetas.

Om files te vermijden, is een optionele cradle met RDS TMC-tuner voor verkeersinformatie beschikbaar. Deze tuner identificeert problemen op de weg en stelt een nieuwe route voor om ze te vermijden. Vaste verkeerscamera's kunnen eveneens opgeladen worden. Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen AVIC-S1 € 649,-.

XLLease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021
 

Info