23 maart 2005
 

TomTom

palmOne en TomTom introduceren GPS Navigator

Autozine
23 maart 2005 | palmOne, producent van handheld-computers, kondigt een nieuwe GPS navigatieoplossing aan: GPS Navigator. Deze nieuwe navigatieoplossing verandert de Tungsten T3, Tungsten T5 of Zire 72 handhelds in navigatie-instrumenten.
AutoCoach
Info

Met de GPS Navigator hebben gebruikers toegang tot alle wegenkaarten van West-Europa (de aankoop van een SD kaart kan nodig zijn om extra grote kaarten op te slaan) en miljoenen ingeprogrammeerde nuttige plaatsen. Deze kunnen reizigers helpen om benzinestations, restaurants, parken, vliegvelden en nog veel meer te vinden. GPS Navigator wordt geleverd met een palmOne Bluetooth GPS ontvanger, TomTom Navigator 2004 software, houder en oplader om zodoende een flexibel, uitgebreid en betaalbaar alternatief voor ingebouwde autonavigatiesystemen te kunnen bieden.

De nieuwe GPS Navigator gebruikt TomTom's bekroonde navigatiesoftware. Deze geeft spraakgestuurde aanwijzingen zodat automobilisten hun ogen op de weg kunnen houden. Bovendien maakt de Bluetooth technologie draden overbodig, zodat het de "look & feel" en gemak heeft van een ingebouwd navigatiesysteem, maar wel met alle gemakken van een handheld en voor een fractie van de prijs.

De GPS Navigator heeft een consumentenadviesprijs van 399 Euro incl BTW.

Wittebrug
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021