23 maart 2005
 

TomTom

palmOne en TomTom introduceren GPS Navigator

23 maart 2005 | palmOne, producent van handheld-computers, kondigt een nieuwe GPS navigatieoplossing aan: GPS Navigator. Deze nieuwe navigatieoplossing verandert de Tungsten T3, Tungsten T5 of Zire 72 handhelds in navigatie-instrumenten.

Met de GPS Navigator hebben gebruikers toegang tot alle wegenkaarten van West-Europa (de aankoop van een SD kaart kan nodig zijn om extra grote kaarten op te slaan) en miljoenen ingeprogrammeerde nuttige plaatsen. Deze kunnen reizigers helpen om benzinestations, restaurants, parken, vliegvelden en nog veel meer te vinden. GPS Navigator wordt geleverd met een palmOne Bluetooth GPS ontvanger, TomTom Navigator 2004 software, houder en oplader om zodoende een flexibel, uitgebreid en betaalbaar alternatief voor ingebouwde autonavigatiesystemen te kunnen bieden.

TomTom

De nieuwe GPS Navigator gebruikt TomTom's bekroonde navigatiesoftware. Deze geeft spraakgestuurde aanwijzingen zodat automobilisten hun ogen op de weg kunnen houden. Bovendien maakt de Bluetooth technologie draden overbodig, zodat het de "look & feel" en gemak heeft van een ingebouwd navigatiesysteem, maar wel met alle gemakken van een handheld en voor een fractie van de prijs.

De GPS Navigator heeft een consumentenadviesprijs van 399 Euro incl BTW.

TomTom
 
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!