1 december 2005
 

Nieuweautokopen.nl

Nieuweautokopen.nl levert auto's aan huis

Autozine
1 december 2005 | De nieuwe website Nieuweautokopen.nl onderscheidt zich met serviceverlening tot aan de voordeur van de klant. Op de nagelnieuwe site, die op 1 december van start gaat, zijn nieuwe auto's van alle merken te vinden, voor scherpe prijzen maar met dezelfde garanties als bij de dealer. De koper kan de auto bovendien aan huis laten afleveren.
AutoCoach
Info

Het kopen van een auto via Nieuweautokopen.nl is een totaal anders dan kopen op de traditionele manier. Behalve een hoge korting op de adviesprijs, hebben potentiele kopers alle gelegenheid om thuis rustig modellen, merken en prijzen met elkaar te vergelijken. "Door onze digitale aanpak kunnen we de prijzen van nieuwe auto's fors verlagen, ook omdat we geen auto's inruilen. Daarbij kunnen we vrijwel ieder merk en model leveren", vertelt Paul de Vries, mede-initiatiefnemer van de nieuwe site. "Voor bezoekers van de site is het prettig om thuis op het gemak modellen en prijzen te kunnen vergelijken. Daaraan is grote behoefte en internet biedt die mogelijkheid. Behalve reguliere modellen staan er op de site ook regelmatig speciale aanbiedingen met ongekend groot voordeel. De kortingen kunnen oplopen tot 35 % van de netto catalogusprijs".

Nieuweautokopen.nl opereert in heel Nederland. Klanten die via Nieuweautokopen.nl een auto aanschaffen, hoeven niet ver te reizen om hem op te halen. Een onderdeel van de dienstverlening is de mogelijkheid van aflevering aan huis, door de dealer van Nieuweautokopen.nl of door een Bosch Car Service-autobedrijf. Met deze keten van universele autobedrijven werkt Nieuweautokopen.nl samen. "De klant heeft alle vrijheid bij de keuze voor het onderhoud. Nieuweautokopen.nl verkoopt officiele Nederlandse dealerauto's die ook onderhouden kunnen worden bij de merkdealer. We denken dat veel mensen belangstelling hebben voor deze combinatie van goede service, lage prijzen en optimale zekerheid. We rekenen op honderden klanten per jaar".

KwikFit
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021