11 april 2013
 

ToCompare

Nieuwe website vergelijkt vergelijkings-sites

Autozine
11 april 2013 | ToCompare.nl is een nieuwe Nederlandse website voor het vergelijken van autoverzekeringen. Het nieuwe is dat het de eerste site is die ook andere vergelijkings-sites met elkaar vergelijkt. Consumenten kunnen daardoor met één zoekopdracht de goedkoopste autoverzekering vinden.
AutoCoach
Info

Sites om autoverzekeringen te vergelijken waren er al. De meeste van deze sites zijn echter niet zo onafhankelijk als ze lijken. Wie de meest voordelige autoverzekering zocht deed er dan ook verstandig aan om meerdere sites te bezoeken. Veel consumenten deden dat ook, zo blijkt uit onderzoek van marktonderzoekbureau GfK: gemiddeld raadpleegt een consument 36 pagina's op 6 verschillende sites.

ToCompare.nl vergelijkt ook de belangrijkste vergelijkings-sites met elkaar. Met één zoekopdracht verzamelt ToCompare.nl de tarieven van onder andere Independer, Premie.nl, Verzekeringssite, Consumentenbond, Geld.nl en vele andere aanbieders. Dit levert de meest complete vergelijking op van vele honderden verzekeringen, met als resultaat gegarandeerd de meest voordelige polis.

"Wij beperken ons niet tot verzekeraars waar we wat aan verdienen, maar brengen echt álle aanbieders in beeld. Dat zorgt ervoor dat de consument bij ons in één keer weet wat voor hem of haar de goedkoopste autoverzekering is. We zijn daar zo zeker van dat we zelfs een laagste-prijs-garantie geven. Wie elders op internet een goedkopere autoverzekering vindt krijgt van ons het verschil terug", aldus Marc Mathijssen, één van de oprichters van ToCompare.nl.

ToCompare.nl is een initiatief van de mensen die ook Premie.nl hebben opgezet. Marc Mathijssen: "Met ToCompare.nl gaan we een stap verder dan met Premie.nl, doordat we nu ook andere vergelijkers en autoverzekeringen vergelijken waar we geen zakelijke relatie mee hebben. Dat is een bewuste keuze. We zijn ervan overtuigd dat consumenten volledigheid en gemak willen. Daar verdienen we misschien niet altijd iets aan, maar een site die van waarde is voor consumenten zal uiteindelijk waarde gaan creëren".

5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021