8 oktober 2003
 

Autrans

Nieuwe revisie-combinatie: Autrans

Autozine
8 oktober 2003 | Bols & Kooijman Revisie BV in Tilburg en Autrans BV in Lunteren gaan per 1 januari 2004 fuseren. Door de fusie ontstaat een nieuwe onderneming die fabrikanten, importeurs, leasemaatschappijen en autobedrijven één leverancier biedt voor de revisie van motoren, automatische transmissies, handgeschakelde transmissies en cilinderkoppen. Tevens ontstaat een speler die alle onderdelen op het gebied van motoren en transmissies altijd uit voorraad kan leveren.
Info

Directeur van de gefuseerde onderneming wordt Jeroen Trapman (foto), die sinds september 2001 al leiding geeft aan Autrans. Uitgangspunt voor de fusie is dat beide bedrijven hun eigen specialisaties en hun eigen identiteit blijven behouden. Directeur Trapman: "Voor ons geldt heel duidelijk: schoenmaker blijf bij je leest." Bols & Kooijman Revisie BV in Tilburg is als specialist op het gebied van de revisie van motoren, handgeschakelde transmissies en cilinderkoppen een belangrijke speler in de revisiemarkt. Bols & Kooijman Revisie BV heeft een ruilprogramma en kan volgens eigen zeggen vrijwel alle denkbare bewerkingen aan verbrandingsmotoren uitvoeren.

Jeroen Trapman is verheugd over de samenwerking: "Door de fusie beschikken we over ruim honderd revisie-specialisten. Wij kunnen nu inspelen op de vraag van de markt om de volledige dienstverlening rond revisie in eigen huis te bieden. Het blijkt voor bedrijven buitengewoon gewenst om één erkende en betrouwbare specialist te hebben voor revisie. Wij willen die partij zijn".

5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021