3 augustus 2007
 

Kwik-Fit

Nieuwe online bandenshop bij Kwik-Fit

Autozine
3 augustus 2007 | Kwik-Fit heeft een online bandenshop geopend; Kwik-Fits Tyre Webshop. Hierdoor wordt het niet alleen mogelijk om alle soorten en maten banden te bestellen, maar ook direct het exacte tijdstip en de locatie te bepalen voor montage in een van de 180 vestigingen.
AutoCoach
Info

Arjan van der Meer, Marketing Manager Kwik-Fit: "Mensen hebben het steeds drukker en willen daarom graag nauwkeurig een tijdstip plannen in de agenda. Met de online bandenshop spelen we daar op in. Iemand die om 14.00 uur afspreekt is bij een volledige bandenwissel binnen 60 minuten weer op de weg. En het maakt ons natuurlijk niet uit waar de klant dat wil laten doen, of in het filiaal vlakbij zijn eigen huisadres, of vlakbij zijn werk of in een filiaal ergens onderweg. Complete vrijheid, en dat is precies wat een deel van onze klanten wil".

"Verder kunnen de klanten ook de banden direct online afrekenen met hun creditcard of via het Ideal-betaalsysteem. Uit het oogpunt van gemak, maar vooral van veiligheid, zijn wij een voorstander van deze wijze van betalen. Daarom geven wij die klanten een extra korting van 10 procent".

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021