29 maart 2002
 

Wielengids.nl

nieuw assortiment en nieuwe look voor wielengids.nl

Autozine
29 maart 2002 | Niet alleen een nieuw assortiment, maar ook een geheel vernieuwde internetsite, dat geldt voor www.wielengids.nl van Continental Banden Groep B.V. De wielengids is vorig jaar op het wereldwijde web gepubliceerd. Met de komst van het nieuwe jaar is het natuurlijk noodzaak om de site up to date te brengen.
Info

De wielengids is in een geheel nieuw jasje gestoken. Nieuwe kleuren, nieuwe wielen en natuurlijk veel meer mogelijkheden. De wielengids op het web is in z n geheel afgestemd op het nieuwe documentatiemateriaal van Continental Banden Groep B.V. Zo is het nog steeds mogelijk om allerlei verschillende wielen te bekijken onder de auto van uw keuze. Deze optie is uitgebreid met nieuwe automodellen en nieuwe wieltypes.

Op www.wielengids.nl worden regelmatig de nieuwe modellen gepubliceerd van de wielenmerken, die deze Barneveldse importeur vertegenwoordigt. Er zijn onder andere ook wielentips, informatie over verschillende afmetingen (ET-waarde, spoorbreedte) en links naar de verschillende wielenmerken te vinden. Nieuw is de mogelijkheid om afbeeldingen van de wielen en logo s van de wielen te downloaden voor eigen gebruik. Men kan deze in verschillende formaten ophalen. Van een eenvoudig gif-formaat tot drukwerkkwaliteit. Op de site staat ook een banner, die klanten op hun eigen site kunnen zetten zodat de consument gelinkt kan worden naar www.wielengids.nl.

De producten van BBS, Cromodora, Ronal, MAK, AT Italia, Valbrem, ABT en CMS zijn op www.wielengids.nl te vinden. Bijzonder is het Duitse merk BBS, dat toonaangevend is in de auto- en motorsport. Met vijf van de tien teams, is BBS de hoofdleverancier van de Formule 1. Niet alleen Ferrari kiest in 2002 voor dit gerenommeerde Duitse merk, maar ook Arrows, Renault, Sauber en Toyota zullen op BBS wielen rijden

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021