26 januari 2006
 

Santana

Santana Motor Nederland officieel importeur van 4x4 voertuigen

Autozine
26 januari 2006 | Onlangs is Santana Motor Nederland aangesteld als de officiele importeur in Nederland van het Spaanse automerk Santana, dat zijn roots heeft in de productie van Land Rover-modellen voor de exportmarkten. Ook worden veel 4x4 modellen van Suzuki door de Spaanse autofabrikant geproduceerd.
AutoCoach
Info

Santana mikt met haar modellen op een specifieke doelgroep van praktische 4x4 gebruikers die prijs stellen op praktische gebruiksmogelijkheden en een robuust karakter. De modellen van Santana kenmerken zich volgens de importeur door een breed scala aan gebruiksmogelijkheden, betrouwbaarheid en bedieningsgemak en uiteraard ongekende prestaties in het terrein.

Santana Motor S.A. is gevestigd in Linares (Andalusie) in het zuiden van Spanje, waar zo'n vierduizend medewerkers betrokken zijn bij de productie van Santana. Santana Motor is een van de weinige automobielfabrikanten ter wereld die uitsluitend 4x4 voertuigen ontwikkelt en produceert. Santana heeft meer dan 46 jaar ervaring in de fabricage en ontwikkeling van 4x4 modellen. Land Rover / Santana heeft 279.848 4x4 voertuigen gebouwd, deels voor Land Rover U.K. en deels voor eigen exportmarkten. Vele innovaties die tot op de dag van vandaag ook in andere 4x4 merken worden aangetroffen zijn ontwikkeld en gefabriceerd door Santana Motor.

De productie van het huidige model, de Santana PS10, is gestart in november 2002 met de Station Wagon 5-deurs LWB. Maar er wordt door Santana Motor voortdurend gewerkt aan innovaties, verbeteringen en uitbreiding van de modellenreeks, zoals de 2-deurs pick-up en een 3-deurs Station Wagon. Deze uitvoeringen zijn op dit moment in ontwikkeling en zullen binnenkort aan de modellenreeks worden toegevoegd.

De Santana PS10 Plus (5-9 persoonsuitvoering) is er vanaf € 37.900,- incl. BTW en BPM, terwijl de Commercial uitvoering een prijskaartje heeft van € 23.900,- ex BTW en BPM. Iedere nieuwe, door Santana Motor Nederland geleverde Santana, heeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie, met een maximum van 75.000 km. Voor elke Santana, voorzien van een kenteken geregistreerd in Nederland geldt tevens een uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij eventuele pech onderweg voor een periode van 2 jaar.

XLLease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021