10 september 2004
 

Garmin Quest

Nieuwe handheld navigator bij Garmin

Autozine
10 september 2004 | Garmin, en dus Sailtron, zitten alles behalve stil als het gaat om nieuwe navigatiemiddelen voor de gewone gebruiker. Dit keer introduceren zij de Quest, een compacte handheld navigator met grootse mogelijkheden.
AutoCoach

De Quest is een verplaatsbare en draagbare GPS navigator voorzien van automatische routeberekening en gesproken route aanwijzingen. Afslag voor afslag tekst aanwijzingen en een gedetailleerde wegenkaart worden weergegeven op een kleurenscherm dat zelfs in direct zonlicht goed afleesbaar is. Gedetailleerde cartografie en interessante locaties worden vanaf CD-rom in het interne geheugen van de Quest geplaatst via een USB aansluiting. De Quest beschikt over 243 megabyte aan cartografiegeheugen (naast 13MB voor de internationale basiskaart).

De navigator wordt geleverd inclusief een gecombineerde luidspreker/voedingkabel voor in de auto en een netvoeding. De ingebouwde (oplaadbare) Li-ion batterij maakt de Quest geschikt voor handheld gebruik. Het apparaat kan zowel land- zowel als zeekaarten gebruiken. De ingebouwde Li-ion batterij is goed voor een gebruiksduur van 20 uur.

XLLease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021
 

Info