10 september 2004
 

Garmin Quest

Nieuwe handheld navigator bij Garmin

Autozine
10 september 2004 | Garmin, en dus Sailtron, zitten alles behalve stil als het gaat om nieuwe navigatiemiddelen voor de gewone gebruiker. Dit keer introduceren zij de Quest, een compacte handheld navigator met grootse mogelijkheden.

De Quest is een verplaatsbare en draagbare GPS navigator voorzien van automatische routeberekening en gesproken route aanwijzingen. Afslag voor afslag tekst aanwijzingen en een gedetailleerde wegenkaart worden weergegeven op een kleurenscherm dat zelfs in direct zonlicht goed afleesbaar is. Gedetailleerde cartografie en interessante locaties worden vanaf CD-rom in het interne geheugen van de Quest geplaatst via een USB aansluiting. De Quest beschikt over 243 megabyte aan cartografiegeheugen (naast 13MB voor de internationale basiskaart).

De navigator wordt geleverd inclusief een gecombineerde luidspreker/voedingkabel voor in de auto en een netvoeding. De ingebouwde (oplaadbare) Li-ion batterij maakt de Quest geschikt voor handheld gebruik. Het apparaat kan zowel land- zowel als zeekaarten gebruiken. De ingebouwde Li-ion batterij is goed voor een gebruiksduur van 20 uur.

Audi kondigt Q4 Sportback e-tron aanAudi kondigt Q4 Sportback e-tron aan
7 juli 2020
Tesla opent eerste V3 SuperchargerTesla opent eerste V3 Supercharger
7 juli 2020
Toyota start productie nieuwe YarisToyota start productie nieuwe Yaris
7 juli 2020
VW Emden wordt e-mobilitylocatieVW Emden wordt e-mobilitylocatie
6 juli 2020
 

Info