15 februari 2006
 

Autotrein

Nieuwe autotrein naar Italie en Frankrijk

Autozine
15 februari 2006 | Vanaf juni tot en met september 2006 rijdt de nieuwe Pullmanstijl autotrein van Denderleeuw (Belgiƫ) naar Avignon en Narbonne in Frankrijk en Alessandria en Bologna in Italiƫ. Deze luxe autotreinen vertrekken iedere vrijdagavond en komen de volgende ochtend aan op de bestemmingen. Zaterdagavond rijden de Autotreinen weer in omgekeerde richting naar Denderleeuw, bij Brussel. Voor deze nachttreinen zijn gesloten autotransportwagens ingepland.
AutoCoach
Info

Avignon en Narbonne zijn de autolosplaatsen voor de Cote d'Azur, Provence, Ardeche, Les Landes, Pyreneeën en Spanje. Alessandria en Bologna zijn dat voor de kuststreek van Ventimiglia tot Livorno, de Adriatische kust, de Italiaanse meren en Toscane.

Behalve voor de Belgische en Nederlandse markt, is Denderleeuw door de centrale ligging ten opzichte van de kanaaltunnel (Calais) en ferryhavens een startpunt voor de Engelse markt. Gezien de grote belangstelling vanuit Engeland is de verwachting dat een hoog percentage Engelse kentekens op de nieuwe Autotrein te vinden zal zijn. Ook de reacties uit België en Nederland duiden op een grote belangstelling voor dit nieuwe initiatief.

De nieuwe Pullmanstijl autotrein is een nachttrein met verschillende comforttypen. De auto's zijn door de gesloten autotransportwagens beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals vandalisme en steenslag. Naast de couchetterijtuigen met klimaatregeling zijn er luxe slaaprijtuigen te boeken voor 2 of 3 personen. In het restaurantrijtuig zullen 's avonds diners verzorgd worden met een keur aan wijnen. De volgende morgen kunnen luxe ontbijten in het restaurant genoten worden. Voor gasten die de voorkeur geven aan een diner in het compartiment, zal een plateservice tot de mogelijkheden behoren.

Dutchlease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021