21 juli 2004
 

Autowasbon

Nieuw: de Nationale Autowasbon

Autozine
21 juli 2004 | Deze maand vindt de introductie plaats van de Nationale Autowasbon, een nieuwe cadeaubon die bij autowasgelegenheden in het hele land kan worden ingewisseld. De bon, die in de vaste waarde van 7,50 euro via internet verkrijgbaar is, kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap.
AutoCoach
Info

De bedenker van dit initiatief, marketingdeskundige Shailen Rambaran Mishre, somt enkele mogelijkheden op: "Deze bon is ideaal om cadeau te geven na het maken van een proefrit, bij de introductie van een nieuw model, bij een voorjaars- of najaarsshow, bij de aflevering van de nieuwe auto, of bij een grote onderhoudsbeurt. Voor dealers en universelen vormt de bon een aantrekkelijk alternatief. Inmiddels hebben al enkele auto-importeurs en leasemaatschappijen interesse getoond om de Nationale Autowasbon te gebruiken voor sales promotion-acties".

Via deze nieuwe Autowasbon wordt bovendien een bijdrage aan het milieu geleverd: het autowassen op straat is (volgens de autowasstraat-houders) vanuit milieuoverwegingen af te raden, en wordt ook in Nederland binnen enkele jaren verboden. De komst van de Nationale Autowasbon is grondig voorbereid. "Er is sprake van een officieel waardepapier, dat aan bijzonder veel voorwaarden moet voldoen. Denk maar aan het voorkomen van fraude en de garantie van de betalingen", aldus Shailen Rambaran Mishre. "De betalingen worden gegarandeerd via de Stichting Garantiefonds Derdegelden Nationale Autowasbon. De weg is vrij voor de landelijke introductie".

Op dit moment hebben zich al vele autowasondernemers aangesloten, waarbij de consument zijn Nationale Autowasbon kan inwisselen. "We hebben met deze ondernemers inmiddels een landelijke dekking, maar we zullen de komende maanden hard werken aan een verdere uitbreiding van het aantal deelnemers, zodat we een nog betere dekking krijgen. In het najaar gaan we met een grote publiekscampagne van start".

De Nationale Autowasbon is via www.autowasbon.nl te koop: na eenmalige registratie kunnen de bonnen worden besteld à € 7,50 per bon, exclusief verzendkosten. De site biedt ook de mogelijkheid voor € 1,- een persoonlijke boodschap op de bon te laten drukken. Dit gaat geheel automatisch, en direct na ontvangst van de betaling worden de bonnen toegestuurd.

Wittebrug
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021