5 februari 2010
 

Movible

Movible.nl brengt monteurs en klanten bijelkaar

Autozine
5 februari 2010 | Op de nieuwe website Movible.nl kunnen consumenten een reparatie- of schadeklus aanbieden aan monteurs en bedrijven. Die kunnen laten weten voor welk bedrag ze de opdracht willen uitvoeren. De consument bepaalt vervolgens op welk bod hij ingaat.
Info

Naast autobedrijven kunnen freelance monteurs ook op de opdrachten bieden. "Het is aan de consument om te kiezen voor zekerheid en garantie of gewoon voor de laagste prijs", aldus Jorn Besselink, mede-oprichter van de site. "Bedrijven kunnen op onze site aangeven of ze zijn aangesloten bij een organisatie als Bovag of Focwa. Ook kunnen ze aangeven of ze garantie geven op het geleverde werk", vervolgt de jonge ondernemer.

Op de site worden klussen uit de hele mobiliteitsbranche aangeboden, dus bijvoorbeeld ook tweewielers en aanhangers. Monteurs kunnen er ook hun diensten aanbieden en bedrijven plaatsen er oproepjes voor personeel.

De site zit nog in de pilotfase en is daarom voor zowel opdrachtgevers en aanbieders gratis. "Monteurs moeten zich wel bij ons inschrijven. Als de site straks goed loopt, gaan we hier een vergoeding aan verbinden", aldus Besselink. Dat de site hem nu nog geen geld oplevert, is geen probleem: Besselink studeert nog.

IkWilVanMijnAutoAf
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021