18 oktober 2010
 

Mio

Mio kondigt nieuwe navigatiesystemen aan

Autozine
18 oktober 2010 | Mio kondigt twee nieuwe navigatiesystemen aan. De Spirit V575 TV bevat de allernieuwste navigatiesoftware, en is uitgerust met IQ Routes. Daarnaast is dit navigatiesysteem een volwaardige digitale televisie met toegang tot alle gratis digitale kanalen. De tweede toevoeging aan het Mio portfolio is de Spirit 370. Dit is een compact en voordelig navigatiesysteem.
Info

Beide navigatiesystemen zijn uitgerust met Spirit navigatiesoftware. Deze software bevat IQ Routes; een intelligente toepassing die rekening houdt met verkeersopstoppingen tijdens spitsuren waardoor deze wegen vooraf al vermeden kunnen worden.

Een andere toepassing is 3D-knooppuntweergave, waarbij op knooppunten en kruispunten de blauwe matrixborden in duidelijk 3D op het scherm worden weergegeven. Het toestel is uitgerust met TruMap voor heldere routeaanwijzingen, ingebouwde TMC voor actuele verkeersinformatie en voorzien van voorgeïnstalleerde flitslocaties. De functie LearnMe zorgt ervoor dat het toestel de rijstijl en voorkeuren 'onthoudt', en daar rekening mee houdt met het plannen van routes en met het berekenen van de aankomsttijd.

Voor extra content kunnen gebruikers voor beide toestellen gebruikmaken van de Google Maps 'verzend-naar-GPS' dienst. Gebruikers kunnen een bedrijf, nuttige plaats of adres in Google Maps zoeken en deze informatie via de MioMore Desktop 2 software direct naar het navigatiesysteem sturen. MioMore Desktop 2 maakt het voor gebruikers ook mogelijk om gratis Flickr foto's -voorzien van Geocodes- te downloaden en deze op het navigatiesysteem te installeren.

Beide navigatiesystemen zijn gegarandeerd van de nieuwste kaarten dankzij Mio's Laatste Kaart Garantie. Indien er een nieuwe kaart verschijnt binnen 30 dagen na aankoop kunnen gebruikers deze geheel gratis ontvangen. Daarnaast biedt Mio een oplossing voor korte uitstapjes of vakanties, door mensen de mogelijkheid te bieden kaarten voor een periode van 3, 7 of 30 dagen te huren voor slechts een fractie van de prijs van een volledige aanschaf.

De Spirit V575 TV is vanaf half november verkrijgbaar in de winkels en online. De consumentenadviesprijs is 199,99 euro incl. BTW. De Spirit 370 is vanaf 1 november beschikbaar via Kijkshop. De consumentenadviesprijs is 79,99 euro incl. BTW.

IkWilVanMijnAutoAf
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021