6 juli 2010
 

Impact Camp

Mini Camp nu met remsysteem

Autozine
6 juli 2010 | De Mini Camp is nu leverbaar met een optioneel remsysteem. Het bedrijf Impact Camp, de Nederlandse fabrikant van deze vouwwagen, heeft een oplooprem ontwikkeld speciaal geschikt voor kleine aanhangwagens. Het bestaat onder andere uit een mechanische oplooprem-koppeling en remtrommels waar 8 inch wielen op passen.
AutoCoach
Info

Het remsysteem geeft niet alleen een aanzienlijke kortere remweg maar daardoor kan de Mini Camp achter vele modellen auto's worden toegepast zonder dat de gewichtsverhouding tussen vouwwagen en auto zoek raakt. De dissellengte is naar de wens van de klant aan te passen.

De Mini Camp vouwwagen is door het lage gewicht (vanaf 135 kg) zelfs achter de kleinste auto's te gebruiken. Uitgeklapt ontstaat er een tweepersoonsbed van 145 bij 197 cm. Van twee losse beddelen is een zitje te maken zodat men ook kan zitten in de vouwwagen.

De Mini Camp is volgens de fabrikant in twee minuten uit te klappen en gereed om te slapen. Naast het nieuwe remsysteem zijn er ook accessoires ontworpen die het kamperen aangenamer maken zoals de optionele multifunctionele tentorganisers, luifel, voortent en een bagagetent voor onder het opengeklapte deksel. Deze bagagetent is tijdens het rijden als waterdichte bagagezak op de vouwwagendeksel te gebruiken om bijvoorbeeld grote stoelen schoon te vervoeren. Deze kleine vouwwagen beschikt, naast de wagentent en matrassen, over maar liter afsluitbare bagageruimte.

XLLease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021