8 januari 2007
 

bandenstandaard

MfC introduceert bandenstandaard

Autozine
8 januari 2007 | Mate for Cars (MfC) lanceert de bandenstandaard. Wie ergert zich niet aan losliggende winterbanden in de garage of moet huur betalen voor het opslaan van de extra set banden? Voor hen introduceert MfC nu de bandenstandaard, die met onmiddellijke ingang leverbaar is.
Info

Steeds meer automobilisten in Nederland gaan er toe over om in de winterperiode op winterbanden te rijden. Daardoor is er altijd een set velgen en banden over, ook in de winter wanneer de zomerbanden moeten worden opgeslagen.

Kees Stok van MfC over zijn nieuwste product: "De bandenstandaard biedt meer voordelen dan alleen maar het netjes opbergen in de garage, waarbij ook een beschermhoes wordt bijgeleverd. Feitelijk nog belangrijker is dat door deze manier van opslaan de velg zelf wordt beschermd en dat er geen drukverlies optreedt door bandvervorming. Daarnaast wordt door de zwevende opslag condensvorming voorkomen. De kwaliteit van de opgeslagen banden gaat door de bandenstandaard dan ook niet achteruit".

De bandenstandaard van MfC is vervaardigd uit aluminium en is geschikt voor alle soorten autovelgen met een bandenmaat tot 225 mm. Hij kost 24,95 euro incl. BTW en is bij de erkende autoaccessoire- en onderdelenzaken vanaf heden verkrijgbaar.

KwikFit
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021