14 juni 2013
 

Little Makuzu

Little Makuzu brengt auto-app voor kinderen uit

Autozine
14 juni 2013 | Little Makuzu, een specialist op het gebied van apps voor kinderen, brengt een auto app uit. Automobiel is een leerzame kinderapp met meer dan twintig verschillende voertuigen. Het kind puzzelt de auto's in elkaar en ontdekt wat ze doen. De app is verkrijgbaar in de App Store voor iPhone, iPod Touch en iPad en kost 0,89 euro.
Info

Automobiel bevat twintig verschillende voertuigen, van brandweerwagen tot bulldozer. Met deze app leren jonge kinderen om verschillende motorvoertuigen te benoemen. Het puzzelelement oefent de fijne motoriek, oog-handcoördinatie en het ruimtelijk inzicht.

"Bij Little Makuzu zijn we erg geïnteresseerd in het effect van moderne technologie op kinderen. Neem de snelheid waarmee jonge kinderen touchscreenbediening leren: er groeit een nieuwe generatie op voor wie smartphones en tablets vanzelfsprekend zijn", stelt creative director Sigfrid van Driel.

"Wij denken dat met zorg en passie ontworpen apps kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Het doel van Little Makuzu is dan ook om het leuke en het leerzame samen te brengen in mooie, doordachte kindersoftware, die de potentie benut van de nieuwe technologie. Onze apps zijn altijd in het Nederlands geschreven en gesproken, eenvoudig te begrijpen en veilig in het gebruik. Dus zonder advertenties en in-app aankopen!", besluit Van Driel.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021