6 april 2010
 

LeasePlan

Leasemaatschappij doneert stichting een auto

Autozine
6 april 2010 | Ruim honderdzestig kinderen namen op Goede Vrijdag de werkzaamheden van LeasePlan in de vestigingen in Almere en Gouda over. Tijdens een speciale 'Kinderen op het Werk'-dag namen zij bij hun ouders een kijkje achter de schermen van de leasemaatschappij. De dag nam wel een heel bijzondere wending toen deze jongste medewerkers de Stichting 'Make a Memory' letterlijk een helpende hand mochten aanbieden. De stichting ontving namens de kinderen van LeasePlan Nederland een gloednieuwe Fiat Panda.
Info

De leasemaatschappij nodigde de kinderen (4 tot 12 jaar) van hun medewerkers uit om een dag mee naar werk te komen. Naast een rondleiding waarbij zij door het hele pand opdrachten uitvoerden, maakten ze commercials, hielpen de catering en gaven een modeshow. Als hoogtepunt van de dag overhandigden de jongste medewerkers van LeasePlan een gloednieuwe Fiat Panda aan stichting Make a Memory. Naast de auto kreeg de stichting symbolisch de helpende handjes mee, in de vorm van een boek met een afdruk alle aanwezige kinderhanden.

Tijdens deze dag vol kindervreugde wilde LeasePlan ook stilstaan bij ouders en kinderen voor wie dergelijke festiviteiten niet meer vanzelfsprekend zijn, zo lichtte Erik Staat, Marketing Directeur van LeasePlan Nederland, tijdens de feestelijke overhandiging toe. "Het zijn voor ons juist de kleinere en relatief onbekende stichtingen die we graag een helpende hand bieden. Omdat kinderen vandaag centraal stonden, kozen we Make a Memory uit. Het werkgebied van de stichting beslaat heel Nederland. Mobiliteit is juist voor hen essentieel".

De stichting Make a Memory reageerde ontroerd door dit gebaar vanuit LeasePlan: "Uit de reacties van ouders die wij ontmoeten leren we dat onze foto's van groot belang zijn bij de verwerking van hun verdriet. Het is bijzonder dat LeasePlan uitgerekend op een dag als vandaag stil wil staan bij onze stichting, maar vooral bij ons doel. De kinderhandjes maken de auto's helemaal tot een uniek exemplaar!".

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021