9 december 2010
 

Athlon Car Lease

Laagste brandstofprijs nu via iPhone te vinden

Autozine
9 december 2010 | Athlon Car Lease maakt het automobilisten gemakkelijker om te tanken tegen de laagste prijzen. De onderneming introduceert vandaag een gratis applicatie voor op de mobiele telefoon. Hiermee kan de automobilist onderweg zien waar men het minste geld kwijt is aan de pomp. De applicatie 'Brandstofprijs' is voor iedereen gratis te downloaden voor de iPhone in de App Store van Apple en binnenkort ook voor andere mobiele telefoons beschikbaar.
AutoCoach
Info

De leasemaatschappij biedt al vijf jaar met de online tool 'Athlon Brandstofprijs' via AthlonCarLease.nl de mogelijkheid om actuele brandstofprijzen van praktisch alle tankstations in Nederland te vergelijken.

Dennis Chow, manager ICT Athlon Car Lease: "Wij beschikken, als grootste onafhankelijke leasemaatschappij, over de actuele literprijzen, door tanktransacties van de 126.000 leaserijders die gemiddeld zo'n 2 keer per week tanken door heel Nederland. Deze informatie wordt dagelijks ververst en zeer vaak geraadpleegd. Athlon Car Lease kreeg dan ook steeds vaker de vraag of de informatie ook beschikbaar kon komen voor de mobiele telefoon. Met behulp van de laatste ICT technologie zijn wij nu in staat om deze data te ontsluiten via de iPhone".

64% van de automobilisten is bereid om te rijden als ze weten dat er ergens anders goedkoper getankt kan worden. Vijf cent korting per liter is voor de meesten het omslagpunt om ook daadwerkelijk om te rijden. De Brandstofprijs-tool op AthlonCarLease.nl blijkt de meeste aantrekkingskracht te hebben op mensen uit de Randstad. Bijna 60% van de mensen die de brandstofprijzen raadplegen komt uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021