8 mei 2007
 

Santana PS10 Commercial

Laatste Santana's PS10 Commercial met korting

Autozine
8 mei 2007 | Vorig jaar is bekendgemaakt dat het Spaanse merk Santana en Iveco, onderdeel van de Fiat groep, een samenwerkingsverband zijn aangegaan. Over enige tijd zal de productie van de Santana PS 10 Commercial in een licht gewijzigde vorm worden voortgezet onder de naam Iveco. Importeur Santana Nederland heeft nog enkele modellen van de stoere 4x4 in voorraad en biedt deze nu tegen een speciale prijs aan.
AutoCoach
Info

Het Spaanse Santana Motor, gevestigd in het zuidelijk gelegen Linares, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van off-road voertuigen. Rene Leeuwenkamp van Santana Nederland: "Anticiperend op de ontwikkelingen in de nabije toekomst bieden wij onze resterende modellen van de Santana PS 10 Commercial met korting aan. Dat zijn fonkelnieuwe uitvoeringen, die uiteraard een 2007 kenteken zullen krijgen na de aanschaf".

De reguliere prijs van de PS 10 Commercial bedraagt € 26.900,- ex. BTW en is inclusief extra voorzieningen als metallic lak en airconditioning. In deze actie wordt dit Santana-model zolang de voorraad strekt aangeboden met korting, waardoor het prijskaartje een bedrag laat zien van € 20.900,= ex. BTW.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021