15 juli 2002
 

Holiday auto's

korting bij online reserveren bij holiday autos

Autozine
15 juli 2002 | Iedereen die via internet een auto reserveert bij Holiday Autos ontvangt momenteel 10 euro korting op zijn of haar boeking. Daarnaast biedt Holiday Autos, 's werelds grootste makelaar in de verhuur van vakantieauto's, maandelijks speciale acties aan op de site.
Info

Zo is er in de maand juli een speciale 'upgrade-actie' op boekingen voor de Canarische Eilanden. Hier geldt: de klant boekt een klasse A (Seat Marbella of gelijkwaardig) en krijgt een klasse B (Renault Clio of gelijkwaardig). Hiervoor geldt dan eveneens de internetkorting van 10 euro. De normale prijs voor een Seat Marbella op de Canarische Eilanden is 143 euro per week, maar wordt nu, indien de klant online reserveert, 133 euro voor een Renault Clio of gelijkwaardig.

Holiday Autos hanteert all-inclusive prijzen wat inhoudt dat er geen verborgen kosten zijn. Dit betekent dat de huurder van de auto voor vertrek het vakantiebudget kan bepalen met de garantie dat er geen extra kosten meer betaald hoeven te worden bij het ophalen van de auto. Onbeperkte kilometers, CDW (casco verzekering), WA verzekering, diefstalverzekering van de huurauto, lokale toeslagen en belastingen, dit alles is in de prijs inbegrepen. Bovendien hebben huurders bij Holiday Autos geen eigen risico in geval van ongeval en/of schade.

Verder biedt Holiday Autos een prijsgarantiesysteem: in het geval de klant voor of na de reservering, maar voor vertrek, een goedkoper tarief vindt, dan biedt Holiday Autos een prijs aan die 4 euro lager ligt dan het concurrerende aanbod.

Dutchlease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021