27 juli 2009
 

Shell

100 bruidsparen bij aftrap Typetje Tanken

Autozine
27 juli 2009 | Op 31 juli en 1 augustus kunnen kabouters gratis de auto volgooien in achtereenvolgens Zoetermeer en Maarssen. Afgelopen weekend verzamelden zich al ruim honderd bruidjes / bruidegoms op een tankstation in Heemskerk voor de feestelijke aftrap van het 'Typetje Tanken'. Bij deze actie zet Shell vijf weekenden op rij de pompen open voor typetjes. Het is voor het eerst in de historie dat Shell in Nederland op deze schaal brandstof weggeeft.
Info

Mensen verkleed als kabouter kunnen op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 juli gratis tanken in Utrecht en Zuid-Holland. Zowel in Zoetermeer als Maarssen zet het concern anderhalf uur lang de pompen open van Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel, voor iedereen gekleed als Paulus de Boskabouter, David de Kabouter of hun jongere soortgenoot Plop.

Afgelopen weekend ging het Typetje Tanken al van start in Heemskerk. Naar schatting 120 mensen hadden zich uitgedost voor een huwelijk om de auto gratis vol te mogen gooien met benzine of diesel. Mede dankzij een gospelkoor was de sfeer overweldigend.

Automobilisten voorzien van puntmuts, lange baart en/of paddenstoel kunnen dus aanstaande vrijdag en zaterdag vanaf 14.00 uur voor een gratis volle tank brandstof terecht bij het tankstation van Shell in respectievelijk Zoetermeer (Van Leeuwenhoeklaan 2) en Maarssen (Planetenbaan 202). Voor meer informatie over data, locaties en kledingsvoorschriften kunnen geïnteresseerden terecht op: Shell.nl/gratistanken.

Na Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht krijgen ook automobilisten in Gelderland, Overijssel, Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland de kans om de verkleeddoos van zolder te halen en te delen in de gratis brandstof. Zo zijn in het weekend van 7 en 8 augustus dokters en zusters de gelukkigen, gevolgd door cowboys en indianen een week later en skileraren weer de week daarna.

Het Typetje Tanken, waarbij op negen dagen op vooraf onthulde locaties in Nederland de pompen open gaan, maakt deel uit van de Shell Gratis Liter Weken. Het is voor het eerst in de ruim honderdjarige geschiedenis van Shell dat het concern op deze schaal in Nederland de pompen open zet. "Het weggeven van gratis liters sluit aan bij de belofte van onze nieuwe zuinige brandstof Shell FuelSave", vertelt Arthur Reijnhart, General Manager van Shell Nederland Verkoopmaatschappij. "Deze brandstof bespaart tot een liter per tank, wat beter is voor het milieu en portemonnee".

IkWilVanMijnAutoAf

Gedurende een jaar heeft Shell een aantal grote acties op de tankstations. De Shell Gratis Liter Weken lopen van 1 juli 2009 tot en met 30 september 2009 en heeft als doel om de Shell FuelSave- brandstoffen verder onder de aandacht te brengen. Zowel Shell FuelSave Euro 95 als Shell FuelSave Diesel zijn ontwikkeld om tot een liter meer per tank te leveren2, voor hetzelfde geld. In samenwerking met de Bankgiro Loterij geeft Shell gedurende deze periode gratis prijzen weg. Bij aankoop van minimaal 25 liter brandstof ontvangen automobilisten een kanskaart die kans biedt op onder meer Shell FuelSave-brandstof, LCD-tv's, navigatiesystemen, slipcursussen en reischeques. Daarnaast wordt na afloop van de actie onder alle deelnemers een Volkswagen Golf BlueMotion verloot. De actie 'Typetje Tanken' is onderdeel van deze Gratis Liter Weken.

AutoCoach
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021