9 januari 2003
 

Jos Verstappen in Formule 1

jos verstappen terug in formule 1

Autozine
9 januari 2003 | Jos Verstappen is terug in de Formule 1. Michel Perridon, directeur van Trust Computer Products zegt hierover: "Snelheid, technologische vernieuwingen en design staan model voor zowel Trust Computer Products als de Formule 1. We zijn beiden vernieuwend en dynamisch. Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in Nederland, net als Jos". Trust zorgt ervoor dat Nederland op zondagmiddag weer ouderwets Jos Verstappen-vermaak krijgt.
Info

Paul Stoddart, de teambaas van Minardi F1 is bijzonder enthousiast over zijn laatste aanwinst. "Dit is geweldig nieuws. Ik denk dat we met het duo Jos Verstappen en Justin Wilson de sterkste rijderscombinatie hebben in de geschiedenis van Minardi. Het is een ideale mix van talent en ervaring. Tel daarbij op ons prima chassis van de auto en de Corworth Racing CR3 motor en we zijn verzekerd van een pakket dat kwalitatief een flink stuk hoger ligt dan dat van vorig seizoen. Natuurlijk, pas tijdens de eerste Grand Prix in Melbourne zullen we weten waar we staan ten opzichte van de andere teams. Maar het zou me niets verbazen als we uitgroeien tot de verrassing van het F1 2003 seizoen. Tot slot wil ik Trust Computer Products bedanken voor het vertrouwen wat ze -in mijn ogen terecht- hebben in Jos Verstappen. Mede dankzij Trust zijn we verzekerd van een sterk pakket en heeft Minardi er ontelbare Nederlandse racefans bijgekregen!"

En dan Jos Verstappen, de man die alle Nederlandse racefans het hart weer sneller moet laten kloppen. "Ik ben ontzettend blij dat ik komend seizoen weer op de grid sta. Ik heb altijd vertrouwd in een terugkeer op het hoogste niveau. Mede dankzij mijn manager Huub Rothengatter en begeleider Raymond Vermeulen, die achter de schermen keihard geknokt hebben om mijn comeback te bewerkstelligen rijd ik komend seizoen voor een team waar de nodige progressie te verwachten valt. In het bijzonder wil ik Trust Computer Products bedanken voor hun steun en vertrouwen in mij. Zij hebben er mede voor gezorgd dat er komend seizoen weer veel te genieten valt voor de Nederlandse racefans".

Trust is in 1990 opgericht en voorziet in een assortiment technologische producten, waaronder computeraccessoires. Het assortiment bestaat verder o.a. uit game products, scanners en cameras, modems en webcams, speakers, muizen en keyboards.

KwikFit
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021