16 oktober 2018
 

Hertz

Hertz treedt toe tot SkyTeam

Autozine
16 oktober 2018 | Autoverhuurbedrijf Hertz heeft aangekondigd dat het als eerste niet-luchtvaartmaatschappij partner wordt van SkyTeam, een van de meest toonaangevende luchtvaartallianties ter wereld. Per 16 oktober 2018 kunnen Frequent Flyers van alle twintig aangesloten luchtvaartmaatschappijen bij SkyTeam genieten van verschillende autohuurvoordelen, terwijl ze Frequent Flyer Miles verdienen als ze een auto huren bij Hertz.
AutoCoach
Info

SkyTeam is de eerste luchtvaartalliantie die de Frequent Flyers toegang geeft tot autohuurvoordelen, plus de mogelijkheid om Miles te verdienen bij het huren van een voertuig. Passagiers die deelnemen aan de Frequent Flyer-programma's van luchtvaartmaatschappijen die aangesloten zijn bij SkyTeam, ontvangen een speciale code voor hun reserveringen bij Hertz. Hertz dekt het wereldwijde netwerk van SkyTeam van 1.072 bestemmingen, met meer dan 10.000 verhuurlocaties over de hele wereld. Reserveringen kunnen online, telefonisch of via de Hertz-app worden gemaakt.

Vincent Gillet, Vice President Marketing, Hertz International, zegt: "Wij bij Hertz zijn vereerd om autohuurvoordelen te bieden aan de 730 miljoen klanten die jaarlijks reizen met de leden van SkyTeam, een wereldwijd toonaangevende luchtvaartalliantie. Hertz werkt al met meer dan de helft van de partnerluchtvaartmaatschappijen van SkyTeam, dus het was een progressieve stap voor ons om onze relatie uit te breiden naar de volledige alliantie. Als trotse partner van SkyTeam kijken we uit naar een naadloze reiservaring voor onze gezamenlijke klanten."

Mauro Oretti, SkyTeam's Vice President Sales & Marketing, voegt hieraan toe: "Miljoenen SkyTeam-klanten huren auto's thuis of onderweg en we zijn verheugd onze Frequent Flyer-voordelen te versterken door onze samenwerking met Hertz, een van de meest toonaangevende autoverhuurmerken ter wereld. Ons doel bij SkyTeam is om de beste deur-tot-deur reiservaring aan onze klanten te bieden. Het uitbreiden van loyaliteitsvoordelen buiten de luchthaven is een natuurlijke stap, omdat we zo waarde blijven toevoegen aan het dagelijkse reisleven van onze klanten."

Let op: vanwege contractuele redenen is Frequent Flyer Miles-opbouw niet beschikbaar voor leden van de luchtvaartmaatschappijen Alitalia/MilleMiglia en Aerolineas Argentinas/Aerolineas Plus.

Dutchlease
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021
Toyota introduceert Corolla CrossToyota introduceert Corolla Cross
2 december 2021
Lexus onthult ROV ConceptLexus onthult ROV Concept
2 december 2021
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021