27 juli 2016
 

HERE

HERE introduceert HERE WeGo App

Autozine
27 juli 2016 | HERE, voorheen bekend als NavTeq, introduceert de HERE WeGo app. Deze app helpt mensen op weg in steden door hen van persoonlijke vervoersinformatie te voorzien. Hij biedt gebruikers een overzicht van de verschillende mogelijkheden voor stadsvervoer, zodat ze hun bestemming kunnen bereiken op de manier die het beste aansluit op hun behoeften.
Info

"Reizigers beschikken over steeds meer manieren om te reizen, van openbaar vervoer tot witte fietsen, taxi's en carpooling. HERE WeGo brengt deze opties onder in een centrale locatie. Gebruikers krijgen een overzicht te zien van flexibele en integrale reismogelijkheden die zij eenvoudig kunnen vergelijken om tot de juiste beslissing te komen. HERE WeGo is de enige app die reizigers nodig hebben om steden te verkennen", aldus Leon van de Pas, senior vice president Internet of Things bij HERE.

HERE WeGo staat in het teken van routeplanningen en routeaanwijzingen. De app dekt elk deel van de reis van de gebruiker, met inbegrip van parkeersuggesties en wandelroutes voor de laatste meters. HERE WeGo biedt onder meer de volgende functies:

  • Gesproken routeaanwijzingen voor meer dan 130 landen, met of zonder internetverbinding
  • Openbaar vervoersinformatie voor meer dan 1.200 steden in alle delen van de wereld
  • Fietsroutes
  • Opties voor het delen van auto's in de buurt, te beginnen met integratie van Car2Go. Het aanbod van mogelijkheden voor het delen van taxi's en auto's verschilt per stad. Hetzelfde geldt voor de dekking van Car2Go. De mogelijkheden zullen de komende tijd verder worden uitgebreid.
  • Nabijgelegen taxistandplaatsen en parkeerterreinen
  • In één stap de vergelijking van verschillende opties om in de stad te reizen
  • Schattingen van de kosten en reistijden
  • Actuele verkeersinformatie voor 55 landen
  • Mogelijkheid om kaarten voor meer dan 150 landen te downloaden voor offline gebruik

"Met HERE WeGo gaat HERE verder dan stapsgewijze navigatie en omarmt het de mobiliteit in al zijn vormen door nieuwe manieren van vervoer te integreren. De duidelijke interface van de app maakt het voor gebruikers eenvoudig de beste optie voor hun reis te kiezen. HERE WeGo is niet alleen de enige digitale reisgenoot die gebruikers nodig hebbe, de app is ook een hulpmiddel voor mobiliteitsproviders om een groeiende gebruikersgroep allesomvattende vervoersopties te bieden. Met HERE WeGo heeft HERE een basis gelegd om een aantrekkelijke serviceprovider en vervoersplatform te zijn voor gebruikers en partners", zegt Gerrit Schneemann, senior analist Mobiele Media, IHS Markit.

HERE WeGo is een verbeterde versie van HERE Maps, met een sterkere focus op stedelijke mobiliteit. De app is gratis verkrijgbaar via Google Play en Apple AppStore en zal met de laatste update HERE Maps vervangen.

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021