23 april 2007
 

Harman Kardon Guide + Play

Harman Kardon introduceert Guide + Play

Autozine
23 april 2007 | Harman Kardon introduceert Guide + Play. Dit GPS navigatie- en multimedia-systeem is uitgerust met vele features en voorzien van full-motion video, maar is toch klein genoeg om in de handpalm te passen. De Guide + Play werkt als draagbaar GPS-navigatiesysteem, als digitale muziekspeler en als videospeler.

Harman Kardon Guide + Play biedt deur-tot-deur navigatie in heel West-Europa en heeft 2D en 3D kaarten. Omdat het scherm breedbeeld ratio heeft, kan de gebruiker een grotere kaart in de GPS modus zien dan bij de meeste andere navigatiesystemen op de markt. Alle kaarten zijn al geïnstalleerd op het interne 2 GB Flash geheugen.

Tijdens het rijden met de Guide + Play kan de eigenaar files omzeilen door de ingebouwde TMC [Traffic Message Channel]. Ook kan hij daar, waar dat is toegestaan, de optionele melder van snelheidscontrolecamera's gebruiken.

Guide + Play ondersteunt MP3, WMA en AAC bestanden. De gebruiker navigeert door de bestanden; op titel van de song, artiest, album, genre of playlist. Hij kan MPEG-4 en WMV 9 films in hoge kwaliteit bekijken op het 4-inch (10 cm) breedbeeld LCD scherm (480 x 272 pixels).

Het systeem wordt geleverd met een inklapbare beugel waarmee de (19,6 mm diepe) Guide + Play in de auto kan worden bevestigd. Met een universele AC adapter en kabeltje voor in de sigarettenaansteker van de auto, is de Guide + Play een duurzame reisgenoot.

Harman Kardon Guide + Play zal vanaf mei 2007 verkrijgbaar zijn bij de detailhandel en heeft een adviesprijs van € 499, -.

Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021
 

Info