21 mei 2003
 

GreenLease

GreenLease spaart milieu en budget

Autozine
21 mei 2003 | Met ingang van 28 mei a.s. introduceert Circle Lease het nieuwe autolease concept GREENLease. Op basis van dit concept worden de zuinigste en schoonste auto's aangeboden tegen zeer lage leasetarieven, ondanks het feit dat de overheidssubsidie op auto's met energielabel A en B is afgeschaft. GREENLease werkt hiertoe samen met diverse auto-importeurs en energiemaatschappij BP, met als gezamenlijke doelstelling het aandeel zuinige en schonere auto's in Nederland te vergroten om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Het Wereld Natuur Fonds steunt de A-label auto's van GREENLease omdat energiezuinig rijden klimaatverandering helpt beperken.
AutoCoach
Info

GREENLease biedt auto's met energielabel A en B van meer dan 20 automerken aan. Klanten kunnen daarbinnen kiezen uit een breed scala aan modellen, die bijzonder geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Het gaat hier om de meest energiezuinige auto's die op dit moment verkrijgbaar zijn. GREENLease klanten kunnen bovendien met een BP Plus tankkaart laagzwavelige benzines en diesel tanken bij de 460 stations van BP in Nederland.

De doelstellingen van GREENLease sluiten naadloos aan op die van BP. Zorg voor milieu, veiligheid en gezondheid staat bij de energiemaatschappij hoog in het vaandel. Het bedrijf ontplooit veel activiteiten om de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken, zoals de ontwikkeling van schonere brandstoffen en gebruik van zonne- en windenergie.

Het Wereld Natuur Fonds zet zich in om de natuur te beschermen, onder meer door de belangrijkste bedreigingen voor de natuur aan te pakken. Klimaatverandering, mede veroorzaakt door de CO2 die vrijkomt via uitlaatgassen van auto's, is een van de belangrijkste bedreigingen voor de natuur wereldwijd. Auto's met energielabel A zijn de meest zuinige en schone auto's. Daarom ondersteunt het Wereld Natuur Fonds het gebruik van A-label autos van GREENLease met het statement: Autogebruik is niet altijd te voorkomen. Als u rijdt, rijd dan een energiezuinige A-label-auto!

Het GREENLease label wordt door Circle Lease en ruim 70 aangesloten leasemaatschappijen gevoerd.

Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021