9 september 2010
 

Bovag

Gratis BOVAG-app weet alles over auto's

Autozine
9 september 2010 | Vanaf vandaag is via de iTunes-store een gratis BOVAG-programma of 'app' te downloaden voor de iPhone. De app is gekoppeld aan de BOVAG/ANWB Koerslijst en biedt onder andere een waardebepaling van een auto op basis van het kenteken. Ook verschijnen direct de belangrijkste gegevens van de auto in beeld na invoeren van het kenteken.
AutoCoach
Info

Daarnaast kan met behulp van de app op basis van GPS-gegevens (de iPhone weet immers waar zijn gebruiker is) het dichtstbijzijnde BOVAG-bedrijf gevonden worden. In de toekomst zal de applicatie worden uitgebreid met nog meer handige features. Versies voor Android en andere mobiele platformen zijn in voorbereiding.

Dylan Weggeman, hoofd communicatie van BOVAG: "Met name de koppeling tussen voertuiggegevens en koerslijst maakt de BOVAG-app onmisbaar voor de iPhone-bezitter die een auto gaat kopen, of gewoon meer wil weten over een bepaalde auto. Je hoeft slechts het kenteken in te voeren en de belangrijkste data, zoals technische gegevens en APK-datum, en de waarde op basis van de koerslijst verschijnen in beeld. En dat is helemaal gratis".

Naast de nieuwe iPhone-app heeft BOVAG sinds kort ook een mobiele versie van de website: m.bovag.nl. Op deze site is het eveneens mogelijk met behulp van GPS het dichtstbijzijnde BOVAG-bedrijf te vinden. Daarnaast staat het meest recente BOVAG-nieuws online en kunnen gebruikers er terecht voor de antwoorden op de meest gestelde vragen aan BOVAG.

KwikFit
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021