25 september 2007
 

Garmin Nuvi

Garmin Nuvi nu ook in het roze

Autozine
25 september 2007 | Speciaal voor de vrouwelijke automobilist komt Garmin, fabrikant van navigatiesystemen, met een roze variant van de nüvi. Dit "vrouwelijke" autonavigatiesysteem zal in een beperkte oplage worden vervaardigd, dus de eigenares is niet alleen verzekerd van een modieus, maar ook van een exclusief product. De roze nüvi is een Garmin nüvi 250, met gedetailleerde kaarten van heel Europa.

De roze nüvi is een nüvi 250, het slankste en lichtste autonavigatie-apparaat van dit moment (19mm dik en 145 gram licht). In de Consumentengids van juli 2007 heeft dit model het predicaat "Beste Koop" gekregen. Pluspunten zijn onder andere de lange batterij-levensduur (4 tot 5 uur), de gemakkelijke bediening en een helder display dat ook in direct zonlicht goed af te lezen is. Naast feitelijke route-informatie biedt de Garmin nüvi ook tal van "Points of Interest", zoals tankstations, hotels en restaurants. Van deze laatste wordt ook het telefoonnummer op het display getoond.

De roze nüvi ligt eind november in de winkel, tegen een adviesprijs van € 279. Een roze beschermtasje wordt als standaardaccessoire meegeleverd.

Wittebrug
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021
 

Info