19 januari 2005
 

Garmin StreetPilot

Garmin introduceert nieuwe navigatiesystemen

Autozine
19 januari 2005 | Recent heeft Garmin de StreetPilot c320 en c330 geintroduceerd. Garmins nieuwe StreetPilot c-serie beschikt over een touch screen, dat is ontworpen om GPS navigatie voor iedereen toegankelijk te maken. De c-serie biedt Nederlands gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen en alle functionaliteiten van een inbouwsysteem. Bovendien biedt de c-serie de keuze tussen een driedimensionale kaartweergave en de traditionele "vogelvlucht" weergave van bovenaf.
AutoCoach
Info

De StreetPilot c330 wordt standaard geleverd met de uiterst gedetailleerde, intern voorgeprogrammeerde MapSource CitySelect wegenkaart van Europa. De database bevat meer dan een half miljoen nuttige adressen, waaronder hotels, restaurants, tankstations en attracties.

De StreetPilot c320 is speciaal bestemd voor gebruikers die slechts een beperkt deel van de kaart nodig hebben en wordt geleverd inclusief een voorgeprogrammeerde uitneembare SD geheugenmodule met de Benelux. De MapSource CitySelect Europe CD-rom met de detailwegenkaart van Europa wordt gratis meegeleverd.

De nieuwe StreetPilot c-serie heeft een een 16-kleuren touch screen scherm (diagonaal ca. 9 centimeter), 2 luidsprekers, een interne oplaadbare li-ion accu en slechts 2 bedieningstoetsen: de volumeknop en de aan/uit toets. Het apparaat wordt geplaatst met een (meegeleverde) zuignapsteun die kan worden bevestigd aan de voorruit van de auto. Optioneel leverbare frontjes maken de c-serie geschikt voor elk auto-interieur.

De StreetPilot c320 (adviesprijs € 795,-- incl. BTW) en c330 (adviesprijs € 995,-- incl. BTW) worden in maart 2005 verwacht. Beide apparaten worden geleverd inclusief de zuignapvoet, 12 volt voedingkabel voor de sigarettenaansteker, een PC USB-kabel, netlader en een Nederlandstalige handleiding.

Wittebrug
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021