6 februari 2009
 

Garmin Asus

Garmin en Asus kondigen nuvifone G60 aan

Autozine
6 februari 2009 | Tijdens het GSMA Mobile World Congress, dat van 16 tot en met 19 februari plaatsvindt in Barcelona, zullen Garmin en Asus de nieuwe Garmin-Asus nüvifone G60 presenteren. Dit is het eerste resultaat van de strategische alliantie die beide bedrijven begin februari aankondigden. Met deze samenwerking bundelen beide organisaties hun expertise op het gebied van navigatieapparatuur en mobiele telefonie. Naar verwachting worden dit jaar nog diverse andere Garmin-Asus nüvifone-modellen gepresenteerd.
Info

Alle Garmin-Asus nüvifone toestellen worden gebaseerd op het concept van de originele nüvifone en richten zich op locatie-gebaseerde diensten (location based services - LBS), communicatie en navigatie. De originele Garmin nüvifone, aangekondigd in 2008, komt naar verwachting in de eerste helft van dit jaar op de markt als de Garmin-Asus nüvifone G60. Meer informatie over de Garmin-Asus nüvifone G60 wordt bekend gemaakt op het GSMA Mobile World Congress.

De Garmin-Asus nüvifone-serie biedt dezelfde navigatie­mogelijkheden als de draagbare Garmin navigatietoestellen (PND). De toestellen beschikken over gedetailleerde wegenkaarten en bijna 2 miljoen nuttige punten (POI's).

Daarnaast kan de nüvifone via een online verbinding aanvullende POI´s op het Internet vinden. Door deze online functionaliteit van de nüvifone kan de gebruiker altijd beschikken over up-to-date informatie over lokale bedrijven en bezienswaardigheden. De nüvifone beschikt verder over Ciao!, een applicatie voor sociaal netwerken die de kloof overbrugt tussen de verschillende locatiegebonden sociale netwerken en deze integreert in één toestel.

XLLease
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021