22 december 2011
 

Garmin

Garmin brengt StreetPilot app uit

Autozine
22 december 2011 | Garmin introduceert een nieuwe StreetPilot& app voor de iPhone. In real-time ontvangt de gebruiker trip-gerelateerde data. Hier hoort bijvoorbeeld "PhotoReal" knooppuntbeeld bij met echte foto's van snelwegknooppunten, snelheidscontroles met data van automobilisten op de weg (beschikbaar in 20 landen) en huidige brandstofprijzen.
AutoCoach
Info

Automobilisten kunnen hun Garmin StreetPilot app upgraden met "Traffic Live Services" voor snelle verkeerswaarschuwingen en uitgebreide verkeersdekking. De nieuwe Garmin iPhone app kan ook aangepast worden om verschillende data te tonen op de kaart, zoals aankomsttijd, tijd/afstand tot de bestemming, via-via punt, richting of zelfs hoogte.

De Garmin StreetPilot app bevat miljoenen ingebouwde Points of Interest (POI) die te bereiken zijn in de hoofdmenu balk en de categorie "Snel Zoeken" zorgt ervoor dat naadloos gezocht kan worden in voorgeladen POIs om zo suggesties te doen op basis van recente zoekopdrachten. Online zoekopdrachten worden gedaan door Google Local Search.

De Garmin StreetPilot is verkrijgbaar in de Apple App Store voor € 79,99 en is inclusief kaarten voor 24 Europese landen. Gebruikers kunnen lid worden van 3D 'Live' Traffic voor € 3,99 per maand of € 24,99 per jaar. Brandstofprijzen en PhoteLive Traffic camera's zijn verkrijgbaar voor € 9,99 per jaar.

Wittebrug
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021