12 januari 2004
 

LeasecarXchange

Flexibele autolease oplossingen winnen terrein

Autozine
12 januari 2004 | De vorig jaar naar voren gekomen bedrijven op het gebied van het overnemen van lopende leasecontracten of het aanbieden van een gebruikte auto als lease-auto winnen volgens eigen zeggen aan populariteit.
Info

Voor bedrijven die het aantal lease-auto's willen uitbreiden is flexibiliteit momenteel van groot belang. De reguliere leasetermijnen van 3 of 4 jaar zijn vaak moeilijk te overzien, zeker wanneer nieuw personeel een jaarcontract krijgt. Reguliere shortlease contracten zijn dan echter veelal te duur. Anderzijds worden bedrijven die tussentijds van lease auto's afwillen met forse afkoopsommen geconfronteerd.

Inmiddels zijn er een aantal websites waar lopende leasecontracten worden bemiddeld en/of leasecontracten op gebruikte auto's worden afgesloten. Vooral MKB bedrijven weten de weg naar deze websites te vinden.

Op de website LeasecarXchange worden premies aangeboden voor het overnemen van lopende leasecontracten. Besparingen tussen de 50 en 100 euro per maand over de restant looptijd zijn hierdoor mogelijk. Ook biedt deze website al de mogelijkheid om de nieuwe Golf V, op basis van een flexibel jaarcontract te leasen tegen lage tarieven. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat na een jaar er altijd een nieuwe leasenemer is te vinden voor deze populaire lease-auto.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021