28 januari 2003
 

EVOX vestigt hoofdkwartier in Belgie

Autozine
28 januari 2003 | EVOX meldt dat zij haar Europees hoofdkwartier voor de productie en distributie van meerdelige wielen heeft gevestigd in Belgie. Deze Europese vestiging omvat, naast een unit voor de assemblage en machinatie van de driedelige EVOX wielen, een logistiek centrum vanwaar de distributie voor de Europese en wereldwijde markt wordt gecoördineerd.
AutoCoach
Info

Met als voornaamste afnemers, Europa, Japan en de VS, is het EVOX gamma het resultaat van een uitvoerig ontwikkelingsprogramma van een nieuw smeed en productieproces voor de fabricatie van hoogwaardige onderdelen voor meerdelige wielen. De vaste stock van velgranden, centers en assemblage onderdelen, gecombineerd met het in eigen beheer uitvoeren van de assemblage en machinatie, geeft EVOX de mogelijkheid om de meerdelige wielen op maat te assembleren met een ongekend korte leveringstermijn in alle mogelijke wielmaten, breedtes en offsets.

EVOX is een van de weinige fabrikanten die 3, 4 en 5 gaats toepassingen aanbieden in 17 en 18 duim, en zelfs negatieve offsets staan op het leveringsprogramma. Naast de meer populaire toepassingen en maten, leverbaar voor de meeste wagens wereldwijd beschikbaar, zijn ook de minder gangbare toepassingen leverbaar in lage offset voor Citroen en Peugeot, of extreem hoge offset voor Subaru en Opel.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021