5 april 2006
 

T-Mobile HotSpot

Draadloos internet bij BP Connect met T-Mobile HotSpot

Autozine
5 april 2006 | Alle BP Connect service stations worden voorzien van T-Mobile HotSpot. Hiermee hebben klanten langs de meest belangrijke snel- en hoofdwegen in Nederland toegang tot een draadloze internetverbinding via Wi-Fi. Wie in de periode van 5 tot en met 26 april 2006 tankt of iets koopt bij een van de deelnemende BP Connect stations, ontvangt een gratis voucher voor een uur HotSpot gebruik bij BP Connect.
AutoCoach
Info

BP heeft in Nederland 29 BP Connect vestigingen die allemaal worden voorzien van T-Mobile HotSpot. T-Mobile heeft ruim 700 Wi-Fi HotSpots in Nederland. Wie over een laptop of pocket PC met Wi-Fi beschikt kan in de shop van het BP station of in de auto op de parkeerplaats van het station gebruikmaken van een mobiele breedbandverbinding. Daarvoor hoeven gebruikers geen T-Mobile klant te zijn. Zij kunnen via credit card betalen of een voucher aanschaffen in de BP Shop. T-Mobile klanten met een belabonnement kunnen het gebruik van de draadloze breedbandverbinding via hun abonnement afrekenen.

Van 5 tot en met 26 april kunnen alle klanten van BP Connect stations gratis kennismaken met razendsnel draadloos internet. Alle klanten krijgen in de actieperiode de gratis één uur voucher op alle deelnemende BP Connect stations, waarmee hij/zij direct online kan op een van de ruim 700 HotSpot locaties van T-Mobile.

XLLease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021