9 oktober 2001
 

DirectLease

directlease valt in de prijzen

Autozine
9 oktober 2001 | Tijdens de uitreiking van de Autobranche Internet Awards 2001 is DirectLease.nl als beste leasemaatschappij gefinished. In het klassement eindigde DirectLease.nl op een tweede plaats achter auto-importeur Audi. De vakjury roemde vooral de "zeer uitgebreide calculatiemogelijkheden" van DirectLease.nl. De Autobranche Internet Awards zijn een initiatief van het vakblak Autokompas.
 

Daarnaast heeft DirectLease.nl de eerste plaats in de wacht gesleept op Topproduct.nl, een website van Elsevier bedrijfsinformatie waar ondernemers hun mening geven over de beste zakelijke producten en diensten. In de categorie leasebedrijven heeft DirectLease.nl de hoogste score gekregen. In totaal zijn enkele honderden stemmen uitgebracht door deelnemers.

DirectLease.nl is de eerste autoleasemaatschappij in Nederland die volledig via Internet werkt. Door gebruik van internet als verkoopkanaal bereikt DirectLease.nl een lager kostenniveau, wat zich vertaalt in lagere leaseprijzen. DirectLease.nl is een middelgrote leasemaatschappij met inmiddels een kleine 3000 contracten.