25 april 2011
 

DirectLease

DirectLease app nu ook voor iPhone

Autozine
25 april 2011 | DirectLease introduceert een smartphone app die de laagste brandstofprijzen in de buurt toont. Via de smartphone heeft de automobilist direct toegang tot alle actuele brandstofprijzen (die dagelijks worden bijgewerkt) en kan hij ter plekke besluiten uit te wijken naar een andere pomp. Ook de relevante informatie over het tankstation zelf is meteen voorradig: informatie over openingstijden, maar ook of het tankstation een wasstraat of een bakkerij heeft.
Info

"DirectLease Tankservice" is zelfs af te stellen op het merk benzinestation voor wie een merkgebonden tankkaart heeft of veel waarde hecht aan het vol krijgen van zijn spaarkaart. De informatie van deze gratis App is door de automobilist zelf te corrigeren, waardoor deze tijdens het gebruik nog completer wordt.

Directeur Arjan Stuij: "DirectLease heeft al gezorgd voor transparantie in leaseprijzen; het transparant maken van de brandstofprijzen ligt in het verlengde daarvan. Met deze App kan iedereen makkelijker gebruik maken van de hoge service die de tankstations tegenwoordig bieden en tegelijkertijd optimaal profiteren van de grote prijsverschillen".

De app was al sinds februari beschikbaar voor Android en is nu ook te downloaden voor de iPhone en iPod Touch.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021