28 februari 2002
 

DHL

dhl is de nieuwe naamsponsor van het jordan grand prix formule 1 team

Autozine
28 februari 2002 | DHL Worldwide Express is de nieuwe naamsponsor van het "DHL Jordan Honda Team". Dit hebben Jordan Grand Prix Ltd en Deutsche Post World Net (DPWN) bekend gemaakt. Het komende raceseizoen, dat op drie maart in Melbourne van start gaat, is het rode DHL logo prominent op de Jordan Formule 1 wagens aanwezig. De sponsorovereenkomst is een nieuwe stap in de samenwerking met DPWN, aandeelhouder van DHL, die sinds twee jaar sponsor is van het team.
Info

Eddie Jordan, oprichter van het team, is enthousiast over de samenwerking met de marktleider op het gebied van internationaal expressvervoer: "We zijn heel trots dat een bekend merk als DHL op deze manier aan de naam van ons Formule 1 team is verbonden."

Volgens Axel Gietz, Director Corporate Affairs DHL Worldwide Express, passen het Jordan Formule 1 Team en DHL perfect bij elkaar: "Net als dit team streven we ernaar de snelste te zijn. We zijn veeleisend en nauwkeurig en maken gebruik van state-of-the-art-technology. En ook wij zijn uiteindelijk afhankelijk van de prestaties van onze mensen."

Gert Schukies, Managing Director Corporate Communications DPWN: "Formule 1 is een goed platform gebleken om de internationale naamsbekendheid van DPWN te vergroten. Door de al zeer sterke merknaam DHL aan het Jordan team te koppelen zal de naamsbekendheid nog verder toenemen."

KwikFit
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021