14 maart 2012
 

Car-Bags

Car-bags levert tassen op maat

Autozine
14 maart 2012 | Car-Bags.com introduceert reistassen die precies passen in de kofferruimte van de auto. Elk type auto heeft zijn eigen set op maat. Op dit moment levert het bedrijf tassen voor 21 verschillende merken auto's. Een complete set bestaat uit een onderlaag van twee of drie trolleytassen met wieltjes en trekstang. Daarbovenop komt een laag van twee of drie bijpassende handtassen.
AutoCoach
Info

Met de tassen van Car-Bags.com is het inladen van de auto voor zomervakantie of wintersport in een handomdraai gebeurd. Doordat de kofferruimte maximaal wordt benut, belanden er minder losse voorwerpen op hoedenplank en achterbank. Daarmee draagt Car-Bags.com ook bij aan de veiligheid van de passagiers onderweg. Alle tassen zijn volledig opvouwbaar, zodat ze zowel thuis als op de vakantiebestemming gemakkelijk zijn op te bergen.

De reistassen van Car-Bags.com zijn gemaakt van polyester of nylon. Ze zijn afgewerkt met extra bescherming op hoeken, randen en bodem voor een duurzaam gebruik. Spanbanden aan de binnenzijde houden de inhoud stevig op zijn plaats. De reistassen zijn te bestellen via de webshop van Car-bags.com

KwikFit
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021