22 april 2013
 

Bovag

Bovag opent site voor oranje occasions

Autozine
22 april 2013 | De BOVAG zorgt in de week voor de troonswisseling voor een extra showroom voor haar leden met autobedrijven. Op de website OranjeBovag.nl staan advertenties van alleen oranje BOVAG Garantie Auto's. Kopers van zo'n auto maken kans op een Koninklijk Servicepakket ter waarde van zo'n 3.000 euro.
AutoCoach
Info

Wie in de actieperiode een oranje BOVAG Garantie Auto aanschaft, maakt kans op een goed gevuld prijzenpakket, met daarin 1.000 liter benzine, tien wasbeurten, BOVAG Pechhulp, een BOVAG Autoverzekering en een cheque ter waarde van 500 euro voor een onderhoudsbeurt.

Om de actie extra aandacht te geven, zijn tot en met 27 april radiospots te horen bij 538, Radio Veronica, SLAM!FM en Traffic Radio. Daarnaast verschijnt er een paginagrote advertentie in de bewaarspecial ter gelegenheid van de troonwisseling van De Telegraaf van 27 april.

Leden hebben zelf hun oranje occasions ingestuurd, daarnaast is gebruik gemaakt van het aanbod van oranje BOVAG Garantie Auto's op Autotrader.nl en Aautotrack.nl. De actieperiode loopt van 22 april tot en met 30 april.

IkWilVanMijnAutoAf
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021