27 september 2016
 

Bosch

Bosch opent 400e autobedrijf

Autozine
27 september 2016 | Bosch telt inmiddels 400 autobedrijven in Nederland. Bosch Car Service zorgt voor alles van reparatie tot onderheid en van pechhulp tot autoverzekering.
Info

Het 400e Bosch autobedrijf is te vinden in Volendam, maar het netwerk is dekkend in heel Nederland. De diensten die de Bosch autobedrijven leveren omvatten APK-keuringen, onderhoud en reparatie, maar ook aircoservice, remmenservice en diagnose.

De autobedrijven van Bosch zijn ook van dienst bij de aanschaf van een auto (occasion) met financiering, verzekering, keuring en -indien gewenst- pechhulp. Bosch autobedrijven leveren zelf ook occasions met het "Occasion Plus" label dat staat voor een gekeurde auto tot 8 jaar oud en met maximaal 150.000 km op de teller.

Een geheel nieuwe service van Bosch is de "Car Service Connect" app (nu in de testfase). Dankzij een unieke connector kan de app informatie inwinnen over het verbruik, de prestaties en niet te vergeten de technische staat van de auto. Indien zich een probleem voordoet, kan de app zelf de Bosch pechhulp inschakelen. En met bedrijven op 400 locaties, is die hulp nooit ver weg!

XLLease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021