2 februari 2015
 

P3Cars.com Digital Interfaces

Beek Auto importeur van P3Cars Interfaces

Autozine
2 februari 2015 | Technisch specialist Beek Auto Racing is vanaf heden officieel importeur van P3Cars.com producten in Nederland. De Amerikaanse fabrikant levert speciale digitale interfaces, die worden gemonteerd in of naast de ventilatieopening in het dashboard van uw Audi, Porsche, BMW, MINI of Volkswagen. De interfaces geven diagnostische en vermogensdata weer, en hebben een bijpassende LED-verlichting.
AutoCoach
Info

"We zijn erg blij dat we P3Cars.com hebben kunnen toevoegen aan ons technische portfolio",zegt Klaas van Vuure, eigenaar Beek Auto Racing. "De Amerikaanse fabrikant heeft ons de verkoop van de digitale interfaceproducten gegund. Ze zijn voor een groot aantal merken beschikbaar. Van Volkswagen tot BMW en van Opel tot MINI. Het assortiment is zeer uitgebreid".

De diagnose-interfaces worden in het interieur geïntegreerd. De interface-unit vervangt in de meeste gevallen de bestaande ventilatieopening. In het geval van de MINI Cooper R56, R57, R58 en R59 wordt het scherm naast de ventilatieopening geplaatst.

De diagnose-interface displays kunnen een diversiteit aan diagnostische en vermogensdata weergeven, waaronder: Boost / Vacuüm, koelvloeistoftemperatuur, olietemperatuur, EGT, AIT, RPM, (raw) snelheid van het voertuig, spanning van de accu en ezen en wissen van foutcodes.

Beek Auto Racing biedt het volledige portfolio voor verschillende merken, waaronder Audi, BMW, MINI, Opel, Porsche, Seat, Subaru, Toyota en Volkswagen.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021