28 november 2003
 

iMode

Autozine nu ook op iMode

Autozine
28 november 2003 | Autozine en KPN zijn een samenwerking aangegaan om een auto-magazine aan te bieden op i-mode. i-mode, een vorm van Internet op de mobiele telefoon, is een snel groeiende dienst van KPN. Met Autozine zijn i-mode klanten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op autogebied. Zo kunnen zij onder andere autotests, -nieuws en een database van technische gegevens gemakkelijk vinden.
AutoCoach
Info

"Omdat Autozine zich presenteert als 'het auto-magazine op Internet' was de keuze voor een partner snel gemaakt", vertelt J. Kaandorp van KPN. "Autozine heeft veel technische kennis in huis, terwijl ook de redactie de kwaliteit biedt waar wij naar op zoek waren", vervolgt Kaandorp.

i-mode wordt een belangrijke verschijningsvorm voor Autozine, naast de bekende website. Toch is i-mode meer dan zomaar de website op de mobiele telefoon. Alle bestaande autotests zijn via i-mode beschikbaar, maar zijn ingekort om leesbaar te blijven op het scherm van het i-mode toestel. Ook het autonieuws en de agenda worden compacter gepresenteerd.

Autozine introduceert op i-mode ook een aantal geheel nieuwe diensten. De belangrijkste daarvan is een database waarmee de mobiele beller nu toegang heeft tot de prijzen, technische gegevens, tevredenheidscijfers en foto's van alle auto's op de markt. Een andere dienst is een fotowedstrijd, waarmee met de fotocamera op nieuwe mobiele toestellen een foto kan worden gemaakt van de leukste auto. De inzender maakt iedere maand kans op een Autozine CD-ROM. Deze laatste ligt sinds kort bij de alle beter gesorteerde boekwinkels. Met de publicatie van deze CD-ROM, de bestaande website, de zeer succesvolle nieuwsbrief en de i-mode site, is Autozine binnen de autobranche nu toonaangevend op alle digitale media.

De Autozine site op i-mode is vanaf nu te raadplegen. De site is terug te vinden op "Alle Diensten" -> "Vinden & Gidsen" -> "Woning Auto" in het i-menu. Eind september 2003 waren er al zo'n 248.000 i-mode klanten in Nederland.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021