6 augustus 2013
 

Autozine

Autozine iPad app bereikt versie 2.1

Autozine
6 augustus 2013 | Autozine brengt een update van de gelijknamige iPad app uit. Autozine op de iPad laat zich lezen als een echt magazine. Als extra's is dit digitale magazine doorzoekbaar en zelfs personaliseerbaar. De nieuwe versie ondersteunt de laatste generatie iPads met hoge resolutie beeldschermen ("Retina"), waardoor het fotomateriaal nog beter tot zijn recht komt.
AutoCoach
Info

Mobiele media verdringen de PC en laptop in hoog tempo. Een tablet-computer zoals de iPad kan overal in huis worden gebruikt en is nog handzamer dan een laptop. Dankzij het grote beeldscherm is een iPad bij uitstek geschikt om boeken en magazines op te lezen. De Autozine app voor de iPad maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van de iPad. De autotests en nieuwsberichten kunnen in een veel fraaiere layout worden gepresenteerd dan op de website. Ook wordt locatie-geboden informatie toegevoegd, zoals een overzicht van de dichtstbijzijnde dealers van een bepaald merk.

Dankzij de ondersteuning voor de hoge resolutie beeldschermen van de nieuwste iPads, komt het bijbehorende fotomateriaal nog beter tot zijn recht. Alle graphics, van de voorpagina tot het kleinste icon, wordt nu aangeboden in hoge resolutie. Door een foto in een testverslag of nieuwsbericht te selecteren, verschijnt deze beeldvullend in een dia-voorstelling. Uiteraard blijft ondersteuning voor oudere iPads (iPad 1 en iPad Mini) gehandhaafd.

Naast autotests en nieuws biedt de iPad app wallpapers en een Top 100. Deze top 100 is het resultaat van een continu lopend tevredenheidsonderzoek onder automobilisten. Voorheen werd alleen de top 100 via de iPad app gepubliceerd, voor details van bepaalde auto's werd naar de website Autozine.nl verwezen. Vanaf versie 2.1 zijn ook alle reacties van autobezitters vanuit de iPad app te raadplegen.

Naast ondersteuning voor Retina-beeldschermen, is de app onderhuids stevig onder handen genomen. Het geheugenbeheer is efficiënter geworden ("ARC" ondersteuning) en de communicatie met de buitenwereld verloopt soepeler.

"Autozine" versie 2.1 is vanaf nu gratis te downloaden en is beschikbaar in zes talen (Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans en Zweeds).

Wittebrug
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021