5 februari 2014
 

Autozine

Autozine brengt update van mobiele app uit

Autozine
5 februari 2014 | Autozine, het auto-magazine op Internet, heeft updates uitgebracht voor de gelijknamige apps voor smartphones. Versie 1.5 van de iPhone app is geheel aangepast aan de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple. Daarnaast heeft Autozine een publieke beta uitgebracht voor Android.
AutoCoach
Info

De Autozine app is het Zwitserse zakmes onder de auto-applicaties. Met de  app zijn ook onderweg foto's, prijzen, verkoopcijfers, tevredenheidscijfers en technische specificaties van alle auto's op de markt onder handbereik. Ook de laatste autotests en nieuwsberichten zijn dankzij de app altijd mobiel beschikbaar.

Naast deze nuttige functies, biedt de app vermaak met diverse spelletjes. Al deze spelletjes stellen de autokennis van de gebruiker op de proef. Zo moeten auto's worden herkend aan de hand van alleen een detail (koplamp, spoiler, scharnier, etc.), aan het interieur of van een mislukte foto (onscherp, half uit beeld, afgedekt, etc).

De nieuwe versie van de iPhone app heeft een geheel nieuw uiterlijk. De vormgeving is aangepast aan de nieuwe stijl van het besturingssysteem van Apple (iOS7). Onderhuids is de programmacode herzien zodat ook deze optimaal gebruik maakt van de laatste versie van iOS. "Dat was nog een hele klus, want de vorige versie was gemaakt voor iOS versie 4. We hebben dus een flinke sprong gemaakt", alsdus Autozine-redacteur Ivo Kroone.

Tegelijk met een update van de iPhone app, brengt Autozine een publieke beta uit van de Android app. Dit betekent dat de applicatie nog in het teststadium verkeert en het publiek wordt gevraagd om reacties. De Android app biedt dezelfde functionaliteit als de iPhone app, maar is geheel aangepast aan de huisstijl van Android.

De Autozine app is gratis te downloaden. De iPhone versie is te vinden in Apple's "AppStore", de Android versie bij "Google Play".

XLLease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021