19 november 2011
 

Autozine

Autozine brengt update uit voor iPhone app

Autozine
19 november 2011 | Autozine brengt een update uit voor de gelijknamige iPhone app. Versie 1.2 maakt gebruik van nieuwe functies in de laatste versie van het besturingssysteem van de iPhone ("iOS5"). Zo kunnen artikelen voortaan worden gedeeld via Twitter. Bovendien geeft de app niet langer toegang tot de alleen laatste zestien autotests, maar tot het gehele archief.
AutoCoach
Info

Apple heeft recentelijk een nieuwe iPhone uitgebracht: de "iPhone 4S". Tegelijkertijd kwam er ook een nieuwe versie van het bijbehorende besturingssysteem uit. De Autozine app is aangepast om optimaal gebruik te maken van de nieuwe functionaliteit (incl. de snelheid en stabiliteit) van dit besturingssysteem.

Het delen van informatie met anderen staat centraal in de nieuwe versie van de Autozine app. Autotests, nieuwsberichten en de gehele app kunnen voortaan gemakkelijk worden gedeeld met anderen via Twitter en E-mail. Met de "feedback"-functie kunnen gebruikers suggesties doen aan de ontwikkelaars om de app in de toekomst verder te verbeteren.

Ook nieuw is dat de app voortaan toegang geeft tot het gehele archief van Autozine. Op veler verzoek is het het aantal beschikbare autotests niet langer beperkt tot de laatste zestien.

De spelletjes zijn en blijven het populairste onderdeel van de app. Deze zijn niet aangepast en toch interessanter geworden! Iedere maand wordt namelijk een prijs beschikbaar gesteld aan degene die de hoogste score haalt via de iPhone-app. De prijzen bestaan uit "goody bags" van automerken en hebben iedere maand een andere samenstelling.

Om een goed begin te maken stelt Audi deze maand een ski-jack beschikbaar aan de grootste autokenner! Het ski-jack is zwart en heeft een winkelwaarde van 359 euro. Degene die de hoogste score haalt bij het spel "Car spotting" wint deze fraaie zwarte jas die beschikbaar is in de maten L en XL. De winnaar wordt op 30 november bekend gemaakt.

Behalve deze extra functionaliteit biedt de nieuwe versie van de app meer feedback op trage verbindingen. "Autozine versie 1.2" is vanaf nu gratis te downloaden in de AppStore.

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021