21 juli 2011
 

AutoReview

AutoReview brengt supercar-special uit

Autozine
21 juli 2011 | Voor het tweede achtereenvolgende jaar brengt Auto Review vlak voor de zomervakantie een luxe supercars-special op de markt. Het magazine biedt, verdeeld over 180 pagina's, plaats aan 39 supercars en kost 6,95 euro.
Info

Wie geïnteresseerd is in de snelste, duurste en meest exclusieve supercars ter wereld kan ook deze zomer zijn hart weer ophalen en genieten van de Auto Review Supercars-special. 39 supersportwagens komen aan bod, van de Ferrari FF tot de McLaren MP4-12 C en van de Lamborghini Aventador tot de Bugatti Veyron.

"We hebben met Supercars een prachtig magazine neergezet, waar we met recht trots op zijn", aldus Arjan Kropman, hoofdredacteur van Auto Review. "Voor de vaste lezer van ons blad is de special wellicht een verrassing, want het magazine is minder consumentgericht dan Auto Review. Met Supercars willen we de lezer op vakantie laten wegdromen bij de spannendste sportwagens van het moment. Of die bestemming nu de achtertuin is of een exotisch oord aan de andere kant van de wereld. We hebben de artikelen daarom aangevuld met veel grote en prachtige foto's van de beste autofotografen. Waar ik met name trots op ben, is dat we het 180 pagina's tellende boekwerk kunnen aanbieden voor slechts 6,95 euro. Want hoe mooi de producten die we maken ook zijn, de prijs moet natuurlijk ook bij Auto Review passen".

Auto Review Supercars ligt sinds vrijdag 15 juli in de winkel. Bestellen kan ook via de website AutoReview.nl

5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021