22 november 2009
 

Autoprice

Autoprice start online autoveiling

Autozine
22 november 2009 | Autoprice is gespecialiseerd in bemiddeling bij de aanschaf van nieuwe auto's via het Internet door bedrijven en privépersonen. Het bedrijf is al enige tijd actief in diverse Europese landen. Autoprice breidt haar activiteiten nu verder uit door ook partijen nieuwe auto's middels een internetveiling aan te bieden. Daarvoor is het bedrijf een samenwerkingsverband aangegaan met BVA-Automotive, een dochteronderneming van het veilinghuis BVA uit Hoevelaken.
AutoCoach
Info

Autoprice, met het hoofdkantoor in Almelo en een vestiging in Duitsland, is sinds 1999 actief op de Duitse markt en sinds enige tijd ook in Nederland. Vanwege de afwijkende belastingmaatregelen in Europa, verschillende uitrustingsniveaus en onderscheidend koopgedrag bestaan er binnen de EU nog steeds grote prijsverschillen, oplopend tot maximaal 40%.

Arjen van Beek, Directeur Autoprice: "Door de ervaring, know-how en het internationale netwerk van Autoprice kunnen we niet alleen voor veel autotypes scherpe prijzen afspreken voor onze klanten. Ook hebben wij door de situatie en ontwikkelingen in de internationale auto-industrie de beschikking over grotere partijen auto's tegen scherpe, marktgerelateerde prijzen. Een veiling van zo'n partij auto's via het Internet, gefaciliteerd door BVA Automotive, is dan een prima afzetkanaal, met veel voordeel voor de koper".

Sinds 1 november jongstleden is BVA-Automotive van start gegaan, een nieuwe activiteit van het online veilingbedrijf BVA Auctions B.V. in Hoevelaken.

Nogmaals Arjen van Beek: "Omdat wij zeer goed zijn ingevoerd in de internationale auto-industrie hebben wij als een der eersten de informatie, wanneer een groep fabrieksnieuwe auto's ter beschikking komt. Het Internet en een on-line veiling zijn een prima verkoopplatform, waarbij kopers in een webomgeving kunnen bieden op de auto's die op een veiling worden aangeboden. Daarbij is de samenwerking met een gerenommeerd bedrijf als BVA onontbeerlijk. Het voordeel kan aanzienlijk oplopen bij een gelijkblijvende service. Autoprice begeleidt de koper daarbij gedurende het gehele traject, van aanschaf tot levering".

5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021