31 mei 2016
 

Autogarantie.nl

Autogarantie.nl biedt garantie op occasions

Autozine
31 mei 2016 | Jaarlijks worden er in Nederland zo'n 1,8 miljoen gebruikte auto's verkocht. Iets minder dan de helft daarvan wordt rechtstreeks van de ene aan de andere particulier verkocht. Naast een aantal voordelen, zoals de lagere aanschafprijs, heeft het kopen van een particulier in de regel een groot nadeel: de verkoper geeft geen garantie. Autogarantie.nl maakt aan die onzekerheid een einde en biedt een garantieverzekering aan voor occasions.
AutoCoach
Info

Autogarantie.nl biedt naar keuze zes of twaalf maanden garantie op de meest kostbare reparaties van een tweedehands auto, die aan de motor, transmissie en aandrijving. Kopers van een gebruikte auto tot tien jaar oud en met maximaal 150.000 kilometer op de teller kunnen deze garantieverzekering binnen zeven dagen na aanschaf online afsluiten.

Directeur en initiatiefnemer Philip van Breukelen van Autogarantie.nl: "Het maakt niet uit of de auto gekocht is bij een particuliere aanbieder, een dealer of is geïmporteerd uit bijvoorbeeld Duitsland. Autogarantie.nl maakt het mogelijk om met garantieverzekering te kopen. Voor de koper is het daardoor aantrekkelijk om te kiezen voor de scherpe meeneemprijs van autobedrijven of om te kopen bij een particulier. Autogarantie.nl sluit het risico op hoge kosten achteraf uit". Autogarantie.nl is ook interessant voor de particulier die de verkoopkansen van zijn auto wil vergroten. Tegen een vergoeding kan hij de auto aanbieden met de garantieverzekering.

Garantie van Autogarantie.nl is niet gebonden aan één bedrijf of keten. Zelfs wanneer de auto tijdens een vakantie in het buitenland kapot gaat, dekt de verzekering de reparatie ter plaatse.

Garantie afsluiten bij Autogarantie.nl gaat online. Na het invoeren van het kenteken en de kilometerstand toont de website direct de premie voor een half jaar of een jaar lang garantie. Autogarantie.nl heeft de verzekering ondergebracht bij een van de grootste maatschappijen van Europa.

5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021