3 december 2003
 

Autocircuit.nl

Autocircuit.nl vernieuwd

Autozine
3 december 2003 | AutoCircuit.nl heeft een metamorfose ondergaan. De autosite is volledig vernieuwd. AutoCircuit.nl is een initiatief van de uitgeverijen Noordelijke Dagblad Combinatie (dag- en weekbladuitgever in Friesland, Groningen en Drenthe) en Hollandse Dagblad Combinatie (dag- en weekbladuitgever in Noord-, Zuid-Holland en Flevoland). Er werd twee jaar geleden gestart met de autosite om de eigen klanten naast het bereik in de regionale dagbladen ook internetbereik te bieden. AutoCircuit.nl richt zich vooral op de provincies waar de uitgeverijen actief zijn. Op dit moment bieden ruim 300 autobedrijven hun occasionaanbod aan via AutoCircuit.nl.
Info

Het "zoeken" naar occasions en de snelheid van de getoonde resultaten is volgens de makers verbeterd en nu prominenter aanwezig. De zoekmachine is onder andere uitgebreid met de invulvelden: uitvoering (naast merk/model), meerdere sorteermogelijkheden (zoals prijs laag-hoog, km. stand laag-hoog etc.), aanbieder zoals merkdealer en de keus om alleen occasions te tonen met foto en zoeken op occasions met merkgarantie.

Daarbij biedt AutoCircuit.nl ook een overzicht wat de desbetreffende merkgarantie inhoudt. Ook de resultaatpagina's worden per 10 occasions (met een klein fotootje) gepubliceerd. De makers melden verder dat het doorklikken naar de volgende 10 resultaten nog geen fractie van een seconde duurt. Dit geldt eveneens voor de detailpagina. Op de detailpagina bestaat ook de mogelijkheid om de occasion per e-mail door te sturen, het zogenaamde "send to a friend". Het autobedrijf kan per auto zes foto's plaatsen.

Wittebrug
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021